Λίγα Λόγια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΟΝΤΖΙΝΗΣ

από το 1981

Με ιστορία σχεδόν 40 ετών, η οικογένεια Λεοντζίνη από το 1981 μετράει δύο γενιές ανθρώπων που γαλουχήθηκαν και εξελίσσονται μέσα από την ενασχόληση με τον κλάδο των τροφίμων.

Ο γνώμονας μας πάντα ο σεβασμός στην παράδοση αλλά και η εναρμόνιση της με τα δεδομένα της εποχής μας οδήγησε στη φυσική εξέλιξη της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος “Premium Meat Λεοντζίνη”, www.lpm.gr, ώστε να αποκτήσουμε την δυνατότητα, άμεσα και εύκολα να προσφέρουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, μια επιλογή από διαλεγμένα τρόφιμα που θα σας συναρπάσουν.

cow

Εκλεκτό Κρέας

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ

Οι κατηγορίες των προϊόντων που σας προσφέρονται μέσα από το www.lpm.gr είναι εμπνευσμένες από τις κουζίνες του κόσμου και οι προτάσεις μας ο τρόπος που βλέπουμε την κάθε μια από αυτές. Ας κάνουμε αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι μαζί.

Σε λιγότερο από 24 ώρες από την στιγμή της παραγγελίας σας θα φροντίσουμε να είμαστε κοντά σας και να σας φέρουμε τα προϊόντα μας μέχρι την πόρτα σας. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε.

Καλή σας απόλαυση.

pork
Back to Top
Καλάθι
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιλέξτε την τοποθεσία σας