Σημεία Εξυπηρέτησης

Η εταιρεία μας εκτελεί τις παραδόσεις των προϊόντων με δικά της μεταφορικά μέσα αποκλειστικά σε τόπους παράδοσης εντός των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης από Δευτέρα – Σάββατο όλο τον χρόνο.
Για τον νομό Χαλκιδικής 2-3 φορές την εβδομάδα την περίοδο Ιούνιο – Σεπτέμβριο και για τον υπόλοιπο χρόνο 1 φορά την εβδομάδα.

Για τα θέματα σχετικά με παράδοση εμπορευμάτων ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με μαζί μας στο info@lpm.gr ή τηλεφωνικά στο 2399051644.

Η εταιρεία μας εκτελεί τις παραδόσεις των προϊόντων με δικά της μεταφορικά μέσα, αποκλειστικά σε τόπους παράδοσης εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθήνας και Πειραιά καθημερινά με χρόνο παράδοσης 1-3 μέρες.

Για τα θέματα σχετικά με παράδοση εμπορευμάτων ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με μαζί μας στο info@lpm.gr ή τηλεφωνικά στο 2109422204.

Κάντε αναζήτηση της διεύθυνσης σας και στην συνέχεια πατήστε το κουμπί της Επιβεβαίωσης για να δείτε αν η διεύθυνση σας εξυπηρετείτε από την εταιρεία μας.

Back to Top
Καλάθι
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιλέξτε την τοποθεσία σας