Τρόποι Πληρωμής

Πληρώστε την παραγγελία σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή των προϊόντων γίνετε στον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει:

α. Ανέπαφα με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
β. Καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά.

Η πληρωμή των προϊόντων γίνετε στον μεταφορέα που θα σας παραδώσει το δέμα σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας με μετρητά.

 

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τραπέζης ή μέσω e-banking, στον παρακάτω λογαριασμό:

Eurobank:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026/0326/12/0200135971
IΒΑΝ: GR9702603260000120200135971
SWIFT-BIC: ERBKGRAA

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΕΟΝΤΖΙΝΗ Ι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ)

Η κατάθεση στον ανωτέρω λογαριασμό μπορεί να γίνει εντός 2 (εργάσιμων) ημερών από την παραγγελία σας. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση των χρημάτων να αναγράφετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να γίνει άμεσα η σύνδεση της πληρωμής με την παραγγελία σας.

Επίσης, μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό μεταφοράς ή κατάθεσης/καταθετήριο μέσω e-mail στο info@lpm.gr. Σημειώνεται ότι η επεξεργασία της παραγγελίας σας αρχίζει με την παραλαβή του καταθετηρίου από την εταιρεία μας.

Παρακαλούμε σημειώστε, ότι σε περίπτωση πραγματοποίησης της κατάθεσης από άλλη τράπεζα, να τσεκάρετε “έξοδα εντολέα” και όχι “αμφοτέρων” ή “αποδέκτη” διότι το έμβασμα καταλήγει σε εμάς με μικρότερη αξία από την αναγραφόμενη τιμή και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία σας μέχρι την πλήρη εξόφλησή της.

 

3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Ασφαλής & εύκολη πληρωμή σε ειδική σελίδα της Eurobank.
Δυνατότητα πληρωμής με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Mastercard, Visa, AmericanExpress, Maestro, Diners).

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bitencryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Back to Top
Καλάθι
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιλέξτε την τοποθεσία σας